Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 30 g di burro
- 2 tuorli
- 30 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 220 g di farina manitoba
- 4 g di sale
- 250 g di acqua
Ripieno
- 25 g di burro morbido + q.b.
- 30 g di zucchero + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di cannella in polvere
Glassa
- 140 g di zucchero
- 110 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1404.9 kJ / 335.8 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 208.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyoza
1 Std.
Babka
16h 30min
Brownies al cioccolato
45 Min
Cotton Japanese cheesecake
2h
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1小时 20 分钟
Bagel integrali
4h 5min
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Cruffin (TM6)
4h 30 min
Banana bread (TM6)
1 Std. 50 Min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5 Std.
Plumcake allo yogurt e mirtilli
2h