Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 560 g di acqua
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 400 g di farina manitoba (13 g di proteine)
- 10 g di sale
- 55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- semola di grano duro q.b.
- fiocchi di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 970.1 kJ / 231.9 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 493.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Impasto per pizza integrale
2hod.
Besciamella
15 Min
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Impasto base per pane
1 Std.
Focaccia morbida
4hod.
Panini morbidi dolci
1h 30min
Focaccia millebolle
28 Std.
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4hod.
Focaccia alle cipolle
2ωρ. 40 λεπτ.
Purè di patate (TM6)
1 Std.