Apparaten en accessoires
Focaccia
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u.
8 pezzi
Ingrediënten
-
560 g di acqua
-
3 g di lievito di birra disidratato
-
400 g di farina manitoba (13 g di proteine)
-
10 g di sale
-
55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
-
semola di grano duro q.b.
-
fiocchi di sale a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Natrium
493.5 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
970.1 kJ /
231.9 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
38.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Grissini Rubatà
2u. 30min
Bruco tramezzino
6u. 30min
Pane al pomodoro
16u.
Focaccia alle cipolle
2u. 40min
Impasto base per pane
1u.
Pane tartaruga
20u.
Focaccia millebolle
28u.
Biscotti friabili al burro
2u. 30min
Focaccia pomodorini e olive
3u. 30min
Pane all'acqua
4u.
Focaccia genovese (TM6)
5u.
Impasto per pizza integrale
2u.