Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 450 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 200 g Wasser, kalt
- 100 g Tahin
- 40 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Oliven, grün, entsteint
- 10 g Kapern, abgetropft
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Honig, flüssig
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 - 200 g Feta, in feinen Würfeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1017 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Orientalischer Brunch
1h 20min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1h 20min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Caponata Siciliana
30min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50min
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45min