Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)

Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 12u. 50min
20 portions

Ingrediënten

Pâte à pizza
  • 255 g d'eau
  • 1 ⅛ c. à thé de levure sèche active
  • 410 g de farine à pizza (type 00)
  • 15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 c. à thé de sel de mer
Mozzarella aux noix de cajou
  • 355 g de noix de cajou
  • 425 g d'eau plus un supplément pour faire tremper
  • eau glacée pour le bain d’eau glacée
  • 1 c. à thé de levure alimentaire
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'acide citrique
  • semoule de maïs pour saupoudrer
    farine tout usage, pour saupoudrer
  • sauce à pizza

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 280.7 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 807 kJ / 192.9 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 10.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...