Pizza napolitaine

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u.
2 portion

Ingrediënten

  • d'huile d'olive vierge extra pour graisser
  • 15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 315 g d'eau chaud
  • 1 c. à thé de sucre
  • 1 c. à thé levure boulangère sèche
  • 350 g de farine à pain
    350 g de farine tout usage
  • 140 g semoule de blé dur fine
  • 1 c. à thé de sel
  • 255 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • de farine à pain à dépoussiérer
  • 200 - 225 g purée de tomates en conserve selon le goût
    200 - 225 g sauce à pizza, selon le goût
  • 225 - 255 g mozzarella de bufflonne bien égouttés, coupés en tranches
  • d'huile d'olive vierge extra pour arroser, selon le goût
  • feuilles de basilic frais pour garnir

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 57.9 g
Calorieën 5715.2 kJ / 1366 kcal
Vetten 38.2 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 17.5 g
Koolhydraten 195.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...