Pizza napolitaine

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
2 portions

Ingrediënten

  • d'eau
    450 g
  • de levure fraîche
    3 g
  • de farine à pâtisserie et un peu pour le plan de travail
    360 g
    360 g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
  • de sel
    8 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de tomates concassées en conserve
    200 - 220 g
  • de mozzarella de bufflonne bien égouttée et coupée en tranches
    200 g
  • d'huile d'olive extra vierge en fonction des goûts
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Voeding per 1 portion

Calorieën 982.3 kcal / 4109.9 kJ
Eiwitten 42.4 g
Vetten 24.6 g
Koolhydraten 145.3 g
Vezels 6.6 g
Verzadigd vet 13.6 g
Natrium 2196.1 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...