Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 400 g Sahne
- 100 g Milch
- 50 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 200 g frische, gemischte Beeren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1604 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 39 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Himbeersauce
10 dk
Crème brûlée
2h 30min
Panna Cotta
5sa
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 Std.
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5h 30min
Nougat-Panna-Cotta
4sa 15 dk
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8 godz. 45 min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1h
Orangen-Schokomousse
8 godz. 15 min
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.