Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Nuss-Pralinen (z. B. Ferrero Rocher)
- 80 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 125 g Nuss-Nougat, in Stücken
-
400
g Himbeeren, frisch
of 400 g Himbeeren, TK - 20 g Puderzucker
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- Kakao zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 51 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Joghurt-Kirsch-Riegel
5 Std.
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6 godz. 30 min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 Min
Erdbeer-Cheesecake-Dessert
4h 30 min
Vanille-Schoko-Espresso-Törtchen
2 godz. 30 min
Schokoladen-Panna-Cotta
4h 30 min
Spekulatius-Zimt-Dessert
20 Min
Bananensplit-Dessert
20 Min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 godz. 30 min
Bratapfel-Tiramisu
2h 45min
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8 Std. 30 Min
Mousse au Chocolat
3 Std.