![Petits pâtés de Pézenas Petits pâtés de Pézenas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51fdb493001f8a632dbb3a46c0fa8e38/Derivates/157b0c353e4c54297ea0a25521e1be196431d636.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel et 3 pincées
- 50 g d'eau
- 200 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 50 g de gras de porc ou d'agneau
- 40 g de sucre roux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304.8 kJ / 553.5 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 812 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gressins italiens
1sa 55 dk
Miniclub sandwichs
1 Std. 30 Min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12h 25min
Pain au romarin méditerranéen
1sa 55 dk
Baguette en épis au sésame
15h 45min
Zaatar mélange aromatique
5min
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3 godz. 15 min
Sacristains aux olives et au romarin
1h 20min
Glace papaye-coco
4h 10min
Préfou à l'ail
3 godz. 10 min
Gressins au romarin
1h 40min
Tapenade de Marseille
15 min