Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew Cream
- 300 g cashews
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 155 g virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 70 g oat milk
- 2 dairy free probiotic capsule, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 115 g extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 285 g red radish, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 - 3 blood orange, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 60 - 85 g watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 99.8 mg
Alternatieve recepten
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan custard
15 Min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Geen beoordelingen
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Raw kibbeh
15 Min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12u. 20min
Acai berry bowl
10 Min