Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew Cream
- 300 g cashews
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 155 g virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 70 g oat milk
- 2 dairy free probiotic capsule, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 115 g extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 285 g red radish, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 - 3 blood orange, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 60 - 85 g watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 99.8 mg
Alternatieve recepten
Vegan Green Pea Fritters
20min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Nut butter dressing
5min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Pineapple and lemon thyme purée (10-12 months)
10min
Vegan gravy
40min
Aquafaba meringue kisses
2 Std. 30 Min
Almond milk powder
30 min
Vegan Caesar dressing
5min
Beetroot hummus
10min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min