Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika dulce
of ¼ cdita de paprika, ahumada y molida - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g de zanahoria, en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
- 500 g de agua, para hervir
- hierbas finas frescas, para adornar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Sopa versátil de verduras TM6
50min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 Min
Arroz asiático con verduras TM6
30 min
Spaghetti alla putanesca
40 Min
Robalo al mojo de ajo
1h 20 min
Huevos escoceses con ensalada de apio y zanahoria
50min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Ensalada de pulpo Al vacío
8h
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min