Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika dulce
of ¼ cdita de paprika, ahumada y molida - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g de zanahoria, en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
- 500 g de agua, para hervir
- hierbas finas frescas, para adornar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 min
Pasta con salmón y espinaca
40min
Fajitas cremosas de pavo con champiñones
25min
Puré de betabel
1h
Sushi Burrito
45 min
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
1h 35 min
Tabulé de cebada rosa con pistache.
40min
Pasta gratinada con coliflor y queso ahumado
1h
Filetes al vino tinto para 2
55 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min