Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de tocino, en trozos (aprox. 5 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de paprika dulce
- 1 hoja de laurel seca
-
3
ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
of 3 cditas de hierbas de olor secas (p. ej. tomillo, salvia, romero) - 1 cdita de sal
- 1 cubo de caldo de verduras
- 100 g de vino tinto
- 350 g de agua
- 150 g de garbanzo blanco cocido, escurridos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 867.3 mg
Alternatieve recepten
Estofado de res
1h 40 min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Goulash
1h 40 min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4h
Spezzatino de cordero
1h 45 min
Cerdo agridulce
45 Min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1 godz. 30 min
Albóndigas de cordero con pan plano 'batbout'
1h 35min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20 min
Estofado de res TM6
4h