Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de tocino, en trozos (aprox. 5 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de paprika dulce
- 1 hoja de laurel seca
-
3
ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
of 3 cditas de hierbas de olor secas (p. ej. tomillo, salvia, romero) - 1 cdita de sal
- 1 cubo de caldo de verduras
- 100 g de vino tinto
- 350 g de agua
- 150 g de garbanzo blanco cocido, escurridos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 867.3 mg
Alternatieve recepten
Pay de arroz con carne
1h 15min
Cerdo con crema de hinojo y puré de verduras
1h
Prime rib con glaseado de miel y romero
2h 30min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6h 45min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1h
Pan a la parrilla (roosterkoek) con hamburguesas boerewors
1 Std. 45 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 min
Pastelitos de robalo
35 min
Pescado a la diabla
30min