Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)

4.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 porción

Ingrediënten

Aderezo
  • 150 g de aceite de oliva extra virgen
  • 60 g de vinagre blanco
  • 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 1 cdita de mostaza Dijon
  • 15 g de miel de maple
  • 5 cditas de albahaca seca
  • ½ cdita de sal fina o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
Betabel pelado
  • 800 g de betabeles en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
  • 600 g de agua para pelar
  • 500 g de agua para hervir
  • 120 g de arúgula baby, o cualquier otro tipo de hoja fresca
  • 240 g de queso burrata
  • 2 cdas de semillas de granada (optioneel)
  • 2 cdas de nueces (optioneel) en trozos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 418.1 mg
Eiwitten 8.2 g
Calorieën 1234.5 kJ / 295 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...