![Pollo con costra de parmesano y crema de limón Pollo con costra de parmesano y crema de limón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C1086896-89A0-4C30-8EA8-E0B75F959722/Derivates/a2f41d0c-c6a6-4164-86ae-c3f0443d07db.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espárragos blancos
- 500 g de agua, para el Varoma
- 200 g de espárragos blancos
- jugo de limón amarillo, al gusto
Costra de parmesano
- 100 g de queso parmesano
- 60 g de pan molido
- 1 limón amarillo, solamente la ralladura
Pollo empanizado
- 4 pechugas de pollo, sin hueso, ni piel
- harina de trigo, para empanizar
- 1 huevo, batido para empanizar
Crema de limón
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 limón, solamente la ralladura
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 50 g corazones de alcachofa, fileteados
- hojas de albahaca frescas, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2731 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Pollo teriyaki
30min
Filete a la pimienta
20min
Sal de tomillo
5 min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Ensalada capresse
15min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Envueltos de pollo con pesto de jitomate deshidratado
50 мин.
Pollo con ajonjolí
40min
Crepas florentinas de pollo
1u. 10min