Compatibele versies
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Lava Cake
- 50 g dark chocolate, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 30 - 35 g sugar, to taste
- 1 medium egg
- 15 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
Saffron and Burrata Risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 30 g onion, quartered
- 160 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli - 17 minutes cooking time)
- 30 g white wine
- 330 g water
- ½ tsp saffron threads
- 1 tsp fine sea salt
Seafood Salad
- 50 g extra virgin olive oil
-
1
lemon, freshly squeezed juice
of 20 g red wine vinegar or white wine vinegar - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g water
-
8
whole baby squid, cleaned, without tentacles
of 2 whole squid, cleaned, without tentacles, sliced (1 cm) - 200 g large raw prawns, peeled, deveined
Serving
- 60 g burrata cheese, halved
- icing sugar, as desired
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6933.4 kJ / 1657.1 kcal
- Eiwitten
- 94.7 g
- Koolhydraten
- 114.7 g
- Vetten
- 88 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 3133.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Sauce
40min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Irish Coffee
10min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Fruit Nectar
10min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Apple Punch
30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Potato and Vegetable Purée
40min
Salad juice
5 min