Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
百果餡料
- 30 克 蔓越莓乾
- 30 克 芒果乾
- 30 克 葡萄乾
- 30 克 鳳梨乾
- 30 克 蜜地瓜乾
- 45 克 楓糖漿
- 15 克 桂花蜜
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 1 小撮 丁香粉
- ¼ 茶匙 乾薑粉
- 1 小撮 肉荳蔻粉
- 20 克 水蜜桃果醬
- 2 大匙 白蘭地
派皮
- 65 克 無鹽奶油 ,切小塊
- 20 克 細砂糖
- 75 克 中筋麵粉
- 75 克 全麥麵粉
- 1 小撮 鹽
- 1 顆 蛋
- 少許 油
- 少許 高筋麵粉
- 1 顆 蛋 ,打散
- 少許 冰糖粉
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 741.6 kJ / 177.3 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 31.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
Nessuna valutazione
烤布蕾起司蛋糕
Nessuna valutazione
巧克力餅乾棒
Nessuna valutazione
手撕雞派對環
Nessuna valutazione
桂花糖芋苗
Nessuna valutazione
鴨胸沙拉佐藍莓巴薩米克醋醬
1ωρ. 35 λεπτ.
麻辣紅白豆腐煲
45 min
香蕉巧克力抹醬
25 min
椰子榛果餅乾(無麩質)
Nessuna valutazione
粉紅葡萄柚庫司庫司
Nessuna valutazione
羊肉丸佐摩洛哥煎餅
Nessuna valutazione
九層塔吻仔魚蒸蛋、紫蘇梅蒸鱈魚&薑黃藜麥地瓜飯
40 min