馬鈴薯培根起士煎餅

馬鈴薯培根起士煎餅

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
10 人份

Ingrediënten

  • 馬鈴薯 削皮切大塊(每一塊差不多大小)
    600 克
  • 700 克
  • 洋蔥 切4等分
    200 克
  • 橄欖油
    300 克
  • 中等大小 (或6顆大型蛋)
    8 顆
  • 泡打粉
    15 克
  • 1 茶匙
  • 蒜頭 切碎
    1 顆
  • 培根丁
    100 - 120 克
  • 莫札瑞拉乳酪 ,磨碎
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.4 g
Calorieën 1360 kJ / 325 kcal
Vetten 25.1 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 11.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...