Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 沙拉油
- 10 克 薑, 切片
- 2 粒 八角
- 10 塊 乾香菇, 泡軟,對半切
- 50 克 紅蘿蔔, 切滾刀
- 200 克 新鮮竹筍, 切塊
- 30 克 水
- 6 塊 烤麩, 切塊
- 1 大匙 醬油
- 2 大匙 素蠔油
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 冰糖粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 586 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 1 g