Apparaten en accessoires
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
16 塊
Ingrediënten
-
芹菜10 克
-
洋蔥10 克
-
紅鯛魚片 切塊(約3公分)120 克
-
干貝 切塊(約2公分)130 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
玉米粉3 茶匙
-
油20 克
-
蝦卵 (optioneel) 少許,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 塊
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
196 kJ /
47 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
0.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Jennifer派對料理
10 recepten
Taiwan
Taiwan