海鮮幕斯佐蝦卵小點

海鮮幕斯佐蝦卵小點

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
16 塊

Ingrediënten

  • 芹菜
    10 克
  • 洋蔥
    10 克
  • 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
    120 克
  • 干貝 切塊(約2公分)
    130 克
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克
  • 玉米粉
    3 茶匙
  • 20 克
  • 蝦卵 (optioneel) 少許,裝飾用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 塊

Eiwitten 3.4 g
Calorieën 196 kJ / 47 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...