Räk- och sparrisfyllda basilikaravioli

Räk- och sparrisfyllda basilikaravioli

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
4 portioner

Ingrediënten

Basilikapastadeg
  • färska basilikablad
    30 g
  • stora ägg
    3
  • pastamjöl ("00")
    330 g
  • olivolja
    1 msk
  • fint havssalt
    1 tsk
Raviolifyllning
  • parmesanost i bitar
    60 g
  • bröd
    10 - 15 g
  • osaltat smör
    25 g
  • lök i kvartar
    120 g
  • sparris bryt av och släng bort "träiga" ändar
    100 g
  • stora råa räkor, skalade
    30 g
  • äggula
    1
  • malen svartpeppar
    ¼ tsk
Tillagning
  • vatten till pastakokning
  • fint havssalt
    1 tsk

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 2234 kJ / 534 kcal
Vetten 21.3 g
Koolhydraten 59.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen