Cannelloni med pumpa och ricotta

Cannelloni med pumpa och ricotta

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
6 portioner

Ingrediënten

  • pumpa i kuber (1 cm)
    300 g
  • gul lök i fjärdedelar
    1
  • vitlöksklyftor
    2
  • olivolja + extra för stekning
    20 g
  • färska salviablad
    3
  • konserverade krossade tomater
    400 g
  • tomatpuré
    50 g
  • vatten
    150 g
  • grönsaksbuljong (se tips)
    30 g
  • färsk spenat i bitar (ca 5 cm)
    50 g
  • färsk ricottaost (se tips)
    300 g
  • salt
    ½ tesked
  • malen svartpeppar
    ¼ tesked
  • malen muskot
    ⅛ tesked
  • cannelloni (se tips)
    250 g
  • rostade pinjenötter för garnering

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1396.3 mg
Eiwitten 12.4 g
Calorieën 1229.6 kJ / 292.8 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 16.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen