Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
8 portions

Ingrediënten

  • water
    230 g
  • caster sugar
    10 g
  • dried instant yeast (7 g)
    1 heaped tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • gluten-free bread flour
    250 g
  • rice flour
    50 g
  • olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing
    25 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • seedless red grapes
    10
  • Taleggio cheese cut in small pieces
    100 g
    Brie cheese, cut in small pieces
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • coarse sea salt (optioneel) for garnishing
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 506.3 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1032.7 kJ / 246.8 kcal
Vetten 9.6 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 33.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...