Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g water
- 10 g caster sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast (7 g)
of 15 g fresh yeast, crumbled - 250 g gluten-free bread flour
- 50 g rice flour
- 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp xanthan gum
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 10 seedless red grapes
-
100
g Taleggio cheese, cut in small pieces
of Brie cheese, cut in small pieces - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032.7 kJ / 246.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 506.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 Std.
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 Std. 10 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 godz. 25 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 Std.
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min