Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g water
- 10 g caster sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast (7 g)
of 15 g fresh yeast, crumbled - 250 g gluten-free bread flour
- 50 g rice flour
- 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp xanthan gum
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 10 seedless red grapes
-
100
g Taleggio cheese, cut in small pieces
of Brie cheese, cut in small pieces - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032.7 kJ / 246.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 506.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Orange Zest Pie
2h
Carrot Oat Energy Balls
50min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Australian Oat Damper
55min