Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 克 水
- 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,洗淨切塊
- 5 片 薑
- 5 顆 蒜頭
- 1 個 杏鮑菇 ,洗淨切片
- 1 顆 酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切
- 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)
- 1 大匙 枸杞 ,以開水略沖 (optioneel)
- 鹽 ,適量,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 885 kJ / 211.7 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 100.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1734.7 mg