Apparaten en accessoires
酸菜蛤蜊雞湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
水1800 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 洗淨切塊400 克
-
薑5 片
-
蒜頭5 顆
-
杏鮑菇 洗淨切片1 個
-
酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切1 顆
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)300 克
-
枸杞 (optioneel) 以開水略沖1 大匙
-
鹽 適量,依個人口味調整
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1734.7 mg
Eiwitten
22.6 g
Calorieën
885 kJ /
211.7 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
100.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
點一桌年夜飯
6 recepten
Taiwan
Taiwan