酸菜蛤蜊雞湯
TM6

酸菜蛤蜊雞湯

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1800 克 水
  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,洗淨切塊
  • 5 片 薑
  • 5 顆 蒜頭
  • 1 個 杏鮑菇 ,洗淨切片
  • 1 顆 酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切
  • 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)
  • 1 大匙 枸杞 ,以開水略沖 (optioneel)
  • 鹽 ,適量,依個人口味調整

Voeding
per 1 人份
Calorieën
885 kJ / 211.7 kcal
Eiwitten
22.6 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
10.9 g
Verzadigd vet
100.2 g
Vezels
2.3 g
Natrium
1734.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten