酸菜蛤蜊雞湯

酸菜蛤蜊雞湯

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 1800 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 洗淨切塊
    400 克
  • 5 片
  • 蒜頭
    5 顆
  • 杏鮑菇 洗淨切片
    1 個
  • 酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切
    1 顆
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)
    300 克
  • 枸杞 (optioneel) 以開水略沖
    1 大匙
  • 適量,依個人口味調整

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1734.7 mg
Eiwitten 22.6 g
Calorieën 885 kJ / 211.7 kcal
Vetten 10.9 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 100.2 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...