Apparaten en accessoires
Horror punch
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
10 glazen
Ingrediënten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
1 g
Calorieën
428 kJ /
102 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Crème pâtissière
15min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Charoset
15min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Rudolphs Mocktail
30min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min