
Apparaten en accessoires
Horror punch
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
10 glazen
Ingrediënten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Voeding per 1 glas
Calorieën
102 kcal /
428 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
0 g
Koolhydraten
21 g
Vezels
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip tikka masala
1u. 10min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Zoete of hartige pannenkoeken
Geen beoordelingen