Apparaten en accessoires
Horror punch
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
10 glazen
Ingrediënten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
1 g
Calorieën
428 kJ /
102 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Granaatappel Mojito
10min
Romige erwtensoep
40min