Apparaten en accessoires
Horror punch
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
10 glazen
Ingrediënten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
1 g
Calorieën
428 kJ /
102 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Pompoen vingers
1u. 30min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Chocolade Moelleux
15min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen