Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eieren
- 1200 g water
- 50 g rode bietensap
- 30 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes gemalen cayennepeper
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- ½ tl zout
- 4 ontpitte zwarte olijven, in plakjes (2 mm)
- 1 takje verse peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 141.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Portugees crème brûlée
25min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Curryworst en linzen
1 Std.