Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eieren
- 1200 g water
- 50 g rode bietensap
- 30 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes gemalen cayennepeper
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- ½ tl zout
- 4 ontpitte zwarte olijven, in plakjes (2 mm)
- 1 takje verse peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 141.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Halloween-worstvingers
1h
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Ijs van bevroren fruit
5 Min