
Apparaten en accessoires
Rode ogen gevulde eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
12 stuks
Ingrediënten
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Voeding per 1 stuk
Calorieën
56.2 kcal /
235.3 kJ
Eiwitten
2.8 g
Vetten
4.7 g
Koolhydraten
0.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
141.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux