Apparaten en accessoires
Rode ogen gevulde eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
12 stuks
Ingrediënten
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
141.1 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
235.3 kJ /
56.2 kcal
Vetten
4.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Vegan kaas dip
40min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Halloween-worstvingers
1u.
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Pommes Dauphine
1u. 40min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min