Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eieren
- 1200 g water
- 50 g rode bietensap
- 30 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes gemalen cayennepeper
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- ½ tl zout
- 4 ontpitte zwarte olijven, in plakjes (2 mm)
- 1 takje verse peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 141.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rijst
25 min
Vloeibare karamel
25 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Rabarber-citroen cookies
1h
Kleine aspergeflans
55min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Roergebakken champignons
55min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Turkse flatbreads
2h 10min