Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de lait demi-écrémé
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 2 œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ pincée de sel
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de sucre glace
- beurre, pour le moule
- 100 g d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1682.8 kJ / 399.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 68.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Tarte au sucre
3h 50min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3hod.
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 godz. 20 min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min