Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)

Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)

4.6 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 125 g di latte
  • 25 g di burro
  • ¼ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 80 g di semolino di grano duro (vedere consigli)
  • 1 tuorlo d'uovo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 285.2 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1262.5 kJ / 301.5 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 34.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...