![Espaguetis espeluznantes con albóndigas Espaguetis espeluznantes con albóndigas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35435234-F423-4438-BEB7-033E69FE9C5F/Derivates/a5855858-3353-4820-8032-ef8cf8f5f422.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- aceite de oliva, para engrasar
- 1100 g de agua
- 90 g de quinoa blanca
- 60 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de mezcla de hierbas frescas (p. ej. perejil, tomillo, orégano)
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de pimienta de cayena
- ¼ cdita de hinojo, en semillas
- 600 g de carne de pavo, ahumada, en trozos, sin huesos ni piel
- 1 huevo grande
- 25 - 35 de aceitunas negras deshuesadas, en rebanadas
Salsa de tomate
- 120 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 840 g de puré de tomate, casero
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
Espaguetis espeluznantes
- 1200 g de agua, (ver tip)
- 1 ½ cdita de sal
- 360 g de espagueti
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2097.5 kJ / 501.3 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buddha bowl con pollo
1h
Chilaquiles Rojos
25min
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1h 30min
Delicia para la reina
2 godz. 20 min
Carnitas de Marlin
40min
Pastel de invierno decorativo
3h 25 min
Verduras al Varoma con zabaglione de parmesano TM6
50min
Huevos estrellados al vapor
15min
Pay dátil y nuez
1 godz. 10 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Caldillo de tomate al chipotle
30min