Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
gelatina
- 5 naranjas
- 1 toronja
- 300 g de jugo de naranja
- 8 g de agar agar
-
30
g de azúcar morena
of 30 g de azúcar de dátil - 100 g de piña, en rebanadas finas (2-3 mm)
Salsa
- 1 cdita de pimienta rosa
- 1 cdita de pétalos de rosa, secos
- 200 g de crema ácida
- 3 cdas de vino de marsala, dulce
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita azúcar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 29.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12h 30min
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Alubias blancas con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor. Natilla de naranja.
55min
Cheesecake de durazno con flores comestibles
4 Std. 25 Min
Cheesecake con crema de vainilla y fresas deconstruído
Geen beoordelingen
Trucha con crema bretona y chips de verduras Al vacío TM6
Geen beoordelingen
Pastel de sémolina, almendra y miel
1h
Ensalada de Arroz Salvaje
50min
Desayuno en cama: Blinis de betabel con salmón
15 Min
Plátanos y camotes al Varoma
1h 15min
Ensalada de cítricos con vinagreta de achiote
15 Min
Crepas Suzette
1h 15min