Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pato entero (1.8 kg aprox)
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 150 g de piloncillo, en trozos
- 150 g de manzana, descorazonada, en cuartos
- 150 g de pera, descorazonada, en cuartos
- 180 g de guayabas, en cuartos
- 100 g de tejocotes, deshuesados, en mitades
- 150 g de caña de azúcar, en bastones
- 1 rama de canela
- 3 pimientas gordas
- 2 anises estrellados
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2575 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langosta thermidor
50min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 godz.
Betún de vainilla
5min
Pastel imposible al Varoma
6 godz.
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min
Huevos benedictinos
1h
Bisque de camarón
25 min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 min
Pastel de moras y crema
2 godz. 15 min
Pastel de tres leches
3 godz.