Postre de chabacano con yogur de vainilla

Postre de chabacano con yogur de vainilla

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
6 porciones

Ingrediënten

  • 120 - 150 g de soletas en mitades
  • 30 g de mantequilla sin sal en trozos
  • 50 g de azúcar
  • 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 200 g de chabacanos frescos, sin semillas y en cubos (1-2 cm)
    200 g de duraznos, o nectarinas, cos, sin semillas y en cubos (1-2 cm)
  • 80 g de yogur de vainilla

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 141 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1141 kJ / 272 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...