Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- agua, para sumergir las bolsas
- 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
- 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
- 75 g de salsa teriyaki
- 20 g de jengibre, en rebanadas delgadas
- 1450 g de agua, asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 95 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1hod.
Pescado en hoja santa
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Pulpo con soya y mantequilla
1h 40min
Reducción de vinagre balsámico
1 Std. 20 Min
Peras con salsa de canela Al vacío TM6
2h 5min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2hod. 20min
Salmón teriyaki al vacío
1 Std. 20 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Echalots dorados 350 g
25min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 Min