Salmón teriyaki Al vacío
TM6

Salmón teriyaki Al vacío

4.4 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • agua, para sumergir las bolsas
  • 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
  • 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
  • 75 g de salsa teriyaki
  • 20 g de jengibre, en rebanadas delgadas
  • 1450 g de agua, asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    of 30 g de vinagre blanco

Voeding
per 1 porción
Calorieën
1650 kJ / 394 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
26 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
1.2 g
Natrium
95 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten