Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 400 g de calabaza almizclera, en trozos de 2-3 cm
- 200 g de col blanca, en rebanadas de 1 cm
- 320 g de pasta corta seca
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de hojas de salvia fresca
- 60 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 60 g de queso crema
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 1 pizca de pimienta negra recién molida, para decorar
- 20 g de piñón, tostado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 82.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 858.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de Arroz Salvaje
50min
Pasta con verduras verdes
45 min
Rollos veganos de verano
35min
Guarnición de calabacitas con elote
30 min
Tabla de embutidos de mariscos a la parrilla
Geen beoordelingen
Lasaña de calabacita y jitomate
4h 10min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 min
Moussaka Vegana
1 Std. 20 Min
Coliflores gratinadas
25min
Salsa de chile manzano
10min
Salsa verde cruda
5min
Smoothie de fresa con yogurt de soya, chía y coco
10min