Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Ponzu
- 60 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 45 g de salsa de soya
- 30 g de vinagre de arroz
- 2 cditas de aceite de ajonjolí
Tazón de atún
- 240 g de arroz jazmín
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 30 g de vinagre de arroz
- 1 cdita de aceite de ajonjolí
-
480
g de atún fresco, en cubos
of 480 g de tofu extra firme, en cubos - 2 cditas de ajonjolí tostado
- 100 g de cebolla blanca, en rebanadas
- 120 g de ensalada mixta, p. ej. arúgula, espinaca, lechuga, etc.)
- 1 aguacate, en rebanadas
- 60 g de pepino, en cubos
- 60 g de mango, en rebanadas
- alga nori, en julianas, para decorar
- jengibre encurtido, para decorar, (opcional)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2033 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1241 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 Min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 Min
Salpicón de res
1h
Salpicón de pollo
25 Min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35 min
Bowl de verduras y nuez de la india en salsa de mantequilla de cacahuate
45 Min
Bowl de pollo Shawarma
1h
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 min
Bowl de carne coreano TM6
1h