Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Ponzu
- 60 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 45 g de salsa de soya
- 30 g de vinagre de arroz
- 2 cditas de aceite de ajonjolí
Tazón de atún
- 240 g de arroz jazmín
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 30 g de vinagre de arroz
- 1 cdita de aceite de ajonjolí
-
480
g de atún fresco, en cubos
of 480 g de tofu extra firme, en cubos - 2 cditas de ajonjolí tostado
- 100 g de cebolla blanca, en rebanadas
- 120 g de ensalada mixta, p. ej. arúgula, espinaca, lechuga, etc.)
- 1 aguacate, en rebanadas
- 60 g de pepino, en cubos
- 60 g de mango, en rebanadas
- alga nori, en julianas, para decorar
- jengibre encurtido, para decorar, (opcional)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2033 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1241 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Carnitas de Marlin
40min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25min
Sándwich alto en proteína
20 min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35min
Poke bowl de atún spicy
30min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min