Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets, to taste
- 110 - 150 g stale bread, cut in pieces, to taste (see tip)
- 70 g rolled oats
- 70 g unsalted butter, diced
- 150 g raw cane sugar
-
200
g natural yoghurt
of kefir or buttermilk - 3 medium eggs
-
1
tsp natural vanilla extract
of vanilla sugar, homemade - 30 g unsweetened cocoa powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp baking powder
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 940.4 kJ / 224.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 148.2 mg
Alternatieve recepten
PB 'n' J Muffins
45 Min
Oatmeal Raisin Cookies
50 Min
Savoury Flapjacks
45 Min
Parmesan and Oat Rolls
1 Std. 40 Min
Yoghurt Cake
1sa
Cherry and Hazelnut Muesli Bars
1sa
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1sa 30 dk
Banana and Oat Muffins
35 dk
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1sa 30 dk
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30 Min