Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
日式酱汁
- 20 克 蜂蜜
- 30 克 日式浓口酱油
- 60 克 番茄酱
- 40 克 辣酱油
大阪烧
- 2 根 葱 ,切三段
- 200 克 水
- 1 茶匙 烹大师鲣鱼粉
- 4 颗 蛋
- 160 克 面粉
- ¼ 茶匙 海盐
- ¼ 茶匙 糖
- 400 克 卷心菜 ,切片
- 40 克 寿司姜 ,沥干水分的
- 麻油 ,煎饼用
- 120 克 去皮五花肉 ,切薄片(见要诀)
- 日式蛋黄酱 ,上菜用
- 干柴鱼片 ,上菜用
- 新鲜细香葱 ,切碎,上菜用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1327 mg