叉烧酥

叉烧酥

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
30 个

Ingrediënten

水皮
  • 低筋面粉
    200 克
  • 高筋面粉
    45 克
  • 吉士粉
    2 茶匙
  • 20 克
  • 猪油
    20 克
  • 1 颗
  • 75 克
油芯
  • 猪油
    160 克
  • 黄油
    125 克
  • 土豆粉
    20 克
  • 低筋面粉
    150 克
组合
  • 叉烧肉 市售,切丁(保留叉烧肉酱汁)
    400 克
  • 蛋液 适量
  • 芝麻 适量

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 个

Eiwitten 2.2 g
Calorieën 564 kJ / 134 kcal
Vetten 5.9 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 1.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...