Compatibele versies
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cenoura cortada em pedaços
-
250
g bolbo de funcho cortado em pedaços
of 250 g alho-francês cortado em pedaços - 140 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 20 g manteiga
- 250 g arroz agulha
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 1150 g água
- 1 pé de tomilho
- 1 folha de louro
- 600 g peixe-espada em filetes c/ ou s/ pele
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de sumo de limão p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2145.4 kJ / 512.8 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 306.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40min
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1u. 5min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 min
Guisado de carne, arroz de couve-flor e bolo de limão sem glúten
Ninguna valoración
Sopa de curgete, peixe e batata a vapor com molho de limão
40min
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35min
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min