Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 80 g cebola
- 1 malagueta vermelha s/ sementes (optioneel)
- 30 g manteiga
- 100 g batata cortada em pedaços
- 300 g brócolos, o caule e os florestes cortados em pedaços (ver dica)
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 1 ½ - 2 c. chá de sal
- 100 g pão cortado em cubos (1-2 cm aprox.)
- 1 fio de azeite
-
60 - 80
g queijo Gorgonzola amanteigado, mais q.b. cortado em cubos pequenos p/ servir
of 60 - 80 g queijo cheddar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 993.3 kJ / 237.4 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1380.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 Min
Creme light de brócolos e curgete
35 Min
Sopa de ervilhas com hortelã
20 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Sopa de brócolos
15min
Sopa de tomate com manjericão
35 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 Min
Sopa de ovo
45min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 Min
Creme de couve-flor com floretes assados
45min
Creme de abóbora com caril
35 Min