Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frango
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 15 g salsa
- 15 g hortelã
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 200 g queijo ricota frio
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta preta, moída no momento
- 6 peitos de frango s/ pele
Risoto
- 1 chalota
- 1 dente de alho
- 15 g salsa
- 40 g azeite
- 300 g arroz p/ risoto
- 200 g tomate maduro cortado em quartos
- 60 g vinho branco seco
- 500 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta preta, moída no momento
- 20 g concentrado de tomate
- 30 g manteiga s/ sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2492.5 kJ / 595.7 kcal
- Eiwitten
- 49.6 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 797.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de bacon e avelã
40min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de especiarias com frango
1h 20 min
Risoto
30min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45min
Risoto de frango com frutos secos
35 Min
Risoto de pato
1h 15 min
Risoto de peru e espargos
40min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Risoto à carbonara
45min
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min