Onsen Tamago en caldo de ibérico al vacío

Onsen Tamago en caldo de ibérico al vacío

4.2 18 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 3300 g de agua
  • 6 huevos (M)
  • 100 g de puerro en trozos
  • 80 g de zanahoria en trozos
  • 60 g cebolla en trozos
  • 80 g de apio en trozos
  • 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
  • 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 977.2 mg
Eiwitten 26.8 g
Calorieën 1079 kJ / 257 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...