Compatibele versies
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tintenfischringe
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 50 g Kräuterbutter, kalt, in Stücken
Spaghetti aglio e olio und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 500 g Spaghetti
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3782 kJ / 904 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 3059 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2 Std.
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Spaghetti alla carbonara
30 min
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1 godz. 30 min
Chili con Carne mit Baguette, Eisbergsalat und Mango-Schoko-Eis
45 min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Spargel mit Parmesan-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1 godz.
Vegetarische Bratensauce
40min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3h 30min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 Min
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2 godz. 15 min
Vacherin mit Kräutern und Kartoffeln
35 min