Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 194 g
- Verzadigd vet
- 105 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir fried broccoli and carrots
12 Min
Boosted Super Green Juice
10 dk
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
All-in celery juice shots
5min
Spiked and spicy veggie juice
Geen beoordelingen
Charcoal Bread
2 godz. 35 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7sa 20 dk
Balinese Betutu Chicken
5h 35min
Liver Detox (Metric)
5min
Coconut Jelly
3h 15min
Paal Appam
9 godz. 30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min