Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 194 g
- Verzadigd vet
- 105 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango Sorbet
5min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min
Balinese Betutu Chicken
5h 35 min
Air Katira (Katira Drink)
10 Min
Hokkaido Cupcakes
45min
Crunchy Caramel Popcorn
2h 15 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40 min
Watermelon lemonade
10 Min
Sesame Balls
10 Min
Duck foie gras
24 Std.
Party popcorn
1 Std.
Rhubarb and Strawberry Juice
45min