Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 194 g
- Verzadigd vet
- 105 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Geen beoordelingen
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Geen beoordelingen
Smalec (pork rillettes)
3h 10min
Gin and lavender gelato
Geen beoordelingen
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 Min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Sicilian Iced Coffee
4 godz. 10 min
Crema catalana
40 Min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Chocolate Brownie Milkshake
35 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Chocolate Peanut Butter Shake
15 Min