Apparaten en accessoires
Beef Rendang
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
ground star anise½ tsp
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
coconut milk500 g
-
turmeric leaves cut in 10 cm length3
-
palm sugar20 g
-
salt1 tsp
-
beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)800 g
-
fresh salam leaves4
-
fresh kaffir lime leaves7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
644 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
7823 kJ /
1870 kcal
Vetten
194 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
105 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Culinary Heritage
9 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Pandan Sponge Cake
1u.
KL Hokkien Noodles
35min
Beef Rendang
1u. 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
One Pot Chicken Rice
50min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Beef cheek Bourguignon
5u. 25min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3u. 30min
Mee Goreng Mamak
20min
Cereal Prawns
30min
Sambal Tumis
1u. 10min