Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lemons, zest and 1 oz juice
Pineapple Jam
- ½ - 1 oz fresh ginger, peeled, thinly sliced, to taste
- 25 oz fresh pineapple, cut into pieces
-
9
oz baker's sugar
of 9 oz jam sugar 2:1
Crumble
- 1 oz unsalted butter, chilled
- 6 ½ oz almond flour
- 1 tbsp poppy seeds
- ½ oz pecans, caramelized (see Tip)
- ½ oz maple syrup (optioneel)
Filling
- 10 ½ oz cream cheese, chilled, in pieces
- 1 ½ oz whipping cream, chilled
- 1 ½ tsp vanilla sugar (see Tip)
- 1 pinch salt
- 2 large eggs
- 14 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2997.5 kJ / 716.4 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 247.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Caramel Ice Cream
14h
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8h 50min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Japanese Cheesecake (Anna)
6h 15min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Chocolate Coconut Milk Custard
15 Min
Salted Caramel Ice Cream
30 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Sufganiyot
2h 30min
French Macarons with Blueberry Jam
1 godz. 30 min
Chocolate Pudding
1 godz. 20 min
Thick and Creamy Custard
15 Min