Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almendra y azúcar glas
- 95 g de almendra molida (no casera)
- 95 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario blanco (en pasta o en gel)
Crema de roquefort y salmón
- 100 g de queso cremoso
- 50 g de queso roquefort
- 100 g de salmón ahumado
Montaje
- cebollino fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 197 kJ / 47 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 51.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ponche espumoso de sangría blanca
8 Std. 15 Min
Roti de cerdo con pera y cebolla roja
12h
Canapés de pan negro y salmón
3h
Mousse de yogur
6h 15 min
Bombones de chocolate vieneses
50 min
Corona con verduras asadas
1 godz. 40 min
Menú: Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos - Tarta de manzanas
1h
Tartaletas de masa sablé con chocolate y fresas
2 Std.
Pimientos de Padrón rellenos
30 min
Bombones de sushi
1h 10 min
Crema de verduras y ortigas con granola
1sa 15 dk
Pastel de crêpes con salmón marinado
1h 10 min