Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almendra y azúcar glas
- 95 g de almendra molida (no casera)
- 95 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario blanco (en pasta o en gel)
Crema de roquefort y salmón
- 100 g de queso cremoso
- 50 g de queso roquefort
- 100 g de salmón ahumado
Montaje
- cebollino fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 197 kJ / 47 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 51.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas rizadas fritas con salsa de ajo
45 min
Piruletas árbol de navidad de merengue
3h 40min
Queso de calabaza almizclera
Keine Bewertungen
Salsas para fajitas
10min
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2 godz. 10 min
Taquitos de pollo con jalapeños
45 min
Pan de caja
2h 15min
Raviolis de nueces con salsa de cava
1 godz. 30 min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30min
Crema en cóctel de sopa castellana
50 min
Tarta de naranja y coco vegana
3h 30min
Torta número o letra para cumpleaños
2h