Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 30 g Tomatenmark
- 100 g Sojaflocken, fein (z. B. von Alnatura®)
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 350 g Wasser
- 20 g Balsamico, dunkel
- 50 g Rotwein, trocken, vegan (optioneel)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 geh. TL Oregano
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 5 Lasagneplatten, vegan, in Stücke gebrochen
- 4 TL vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker®)
- 4 TL geriebene Käse-Alternative, vegan
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 579 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 Min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Vegane Mac and Cheese
1h
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Vegane Lasagne
1h 50 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 min
Vegane Bolognese
50min