Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise

Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise

4.7 225 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

Spargeln und Kartoffeln
  • Wasser
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Butter (optioneel)
    5 g
  • Kartoffeln klein oder in Stücken (siehe Tipps)
    750 g
  • Spargeln
    1000 - 1500 g
Sauce Hollandaise
  • Wasser
    20 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Butter in Stücken
    175 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 2919 kJ / 698 kcal
Vetten 59 g
Vezels 6.5 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...