Apparaten en accessoires
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
Spargeln und Kartoffeln
-
Wasser600 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter (optioneel)5 g
-
Kartoffeln klein oder in Stücken (siehe Tipps)750 g
-
Spargeln1000 - 1500 g
Sauce Hollandaise
-
Wasser20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter in Stücken175 g
-
Eigelb4
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
2919 kJ /
698 kcal
Vetten
59 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Damals. Heute. Für immer.
50 recepten
Zwitserland
Zwitserland