Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Essiggurken, in Stücken
- 150 g Zwiebel, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry, gemahlen (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g Passierte Tomaten
- 500 g Ketchup
- 70 g Tomatenpurée
- 2 TL Salz (10 g)
- 1 - 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - 20 g Obstessig
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Zwiebel-Chutney
24 Std.
Paniermehl
5min
Erdbeer-Limes
5min
Flammkuchen
1h 15min
Linsensuppe
8h 45 min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1 Std. 50 Min
Sauce Hollandaise
15 min
Paniermehl
5min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Obazda
10 min