Currywurst-Sauce à la Sansibar

Currywurst-Sauce à la Sansibar

4.8 87 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Flaschen (jede 0,75 l)

Ingrediënten

  • Essiggurken in Stücken
    150 g
  • Zwiebel halbiert
    150 g
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Zucker
    40 g
  • Curry, gemahlen (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
    4 geh. EL
  • Passierte Tomaten
    1000 g
  • Ketchup
    500 g
  • Tomatenpüree
    70 g
  • Salz (10 g)
    2 TL
  • Sambal Oelek (20 g)
    1 - 2 TL
  • Gemüse-Bouillon Paste
    1 geh. TL
    1 Gemüsebouillonwürfel
  • Obstessig
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Flasche

Eiwitten 9 g
Calorieën 1700 kJ / 406 kcal
Vetten 15 g
Vezels 6.3 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...