Apparaten en accessoires
Bayerische Creme
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Gelatineblätter3
-
Wasser zum Einweichen
-
Vanillezucker, selbst gemacht60 g
-
Milch200 g
-
Eigelb (siehe Tipp)2
-
Vollrahm, gekühlt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1198 kJ /
286 kcal
Vetten
21 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Einfach. Selbst. Gemacht.
264 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce béarnaise
20min
Limoncello
192u. 30min
Spaghetti Carbonara
35min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeerrahm
1u.
Gin-Tonic-Sorbet
14u.
Himbeersauce
10min
Sauce Hollandaise
15min
Schoggi-Himbeer-Croustillant
16u.
Leichtes Schoggi-Küchlein
2u. 15min
Amarettini
1u. 30min
Remoulade
10min
Orangentarte mit Weinschaumsauce
3u. 35min