Apparaten en accessoires
Bayerische Creme
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Gelatineblätter3
-
Wasser zum Einweichen
-
Vanillezucker, selbst gemacht60 g
-
Milch200 g
-
Eigelb (siehe Tipp)2
-
Vollrahm, gekühlt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1198 kJ /
286 kcal
Vetten
21 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Einfach. Selbst. Gemacht.
264 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pannacotta mit Mango-Coulis
4h 15min
Sauce béarnaise
20min
Schokoladenmousse
3h 20min
Crème brûlée
2h 30min
Sauce Hollandaise
15min
Engelsspeise
30min
Schoggi-Roulade mit Orange
3h 45min
Panna cotta
6h 15min
Forellenmousse
5min
Sauce Hollandaise
15min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
3h
Schoggi-Himbeer-Croustillant
16h