Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Mandeln
- 120 g Milch
- 1 Ei
- 80 g Zucker
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 290 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 250 g Rosinen
- 50 g Zitronat
- 50 g Orangeat
- 40 g Rum
- 300 g Marzipan
- 90 g Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1320 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Joghurtkuchen
1sa 40 dk
Zitronen-Cake
1h 5min
Apfelkuchen
1sa
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4u. 15min
Rote Grütze
30 dk
Vanillepudding
25 dk
Schwedischer Rüebli-Brownie
2 Std.
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Aprikosen-Amaretti
40 dk
Zitronentarte mit Baiserhaube
2sa 30 dk
Zitronenroulade
3sa